Snöar eller regnar det i motvind på dig också?

Ibland spelar det ingen roll hur många paraplyer som fälls upp. Bildligt talat går det inte att förebygga eller stå emot snö och regn eller motgång, det kommer att komma ändå. Detta gör sig särskilt väl till känna under en pågående process då det ena dagen kan se ganska ljust ut och redan dagen efter blåsa upp till storm. I de lägena har jag lärt mig att det är avgörande att förstå att – oavsett vad du gör eller har gjort saker ändå kan gå åt fanders och – att man faktiskt har ett val över hur man skall se på situationen som uppkommit. Det är lätt hänt att anklaga sig själv med vad man borde ha gjort eller inte gjort. Tro mig, jag har ofta hamnat där. Men du kan också välja att utgå ifrån att du alltid gör eller har gjort det bästa du utifrån given situation har kunnat och att situationen som uppkommit endast är som vilket annat problem som helst att hantera.  Såväl professionellt som privat är min erfarenhet att den absolut viktigaste nyckeln i dessa situationer av motgångar just är det valet. Ett aktivt val av det senare betraktelsesättet innebär inte endast en snabbare lösning på problemet som uppkommit, utan även en ny värdefull erfarenhet i stället för en känsla av misslyckande. Så, om det snöar eller regnar i motvind – kontakta mig så jag kan förhindra att du blir dyngsur!

Picture of Maja

Maja

Om mig

MAJATTORNEY bistår såväl privatpersoner som företag med långsiktigt hållbara juridiska lösningar i livets och företagets alla skeden.

Senaste nyheterna

Följ oss

Missa inga nyheter