Om oss

Maja Fohlin Gyllner

MAJATTORNEYs grundare, Maja Fohlin Gyllner, har lång erfarenhet av svensk och internationell familjerätt och arvsrätt, ekonomisk familjerätt, affärsjuridik, avtalsrätt, bolagsrätt, fastighetsrätt och civil- och förvaltningsprocesser. Maja Fohlin Gyllner är även specialiserad inom internationell svensk och amerikansk skatterätt och socialförsäkring samt en sk Enrolled Agent (EA) med möjlighet att företräda privatpersoner och företag inför det amerikanska skatteverket, Internal Revenue Services (IRS). 

Efter att själv ha flyttat, bott och arbetat i andra länder bl a USA (Chicago) i flera år så har Maja Fohlin Gyllner bred och personlig erfarenhet av vad bosättning och etablering i annat land innebär. Att vara del av en familj på fem personer samt att i över åtta års tid ha varit entreprenör och egen företagare, har även givit stor personlig erfarenhet av entreprenörsskap och vad det innebär att driva företag och att vara del av en stor familj.

Maja Fohlin Gyllner är utbildad Jur Kand. och har även civilekonomexamen, är Enrolled Agent samt utbildad Co-Active Coach. Denna kombination av erfarenhet och utbildning kommer väl till pass vid mötet med privatpersoner och företag, då den möjliggör och ger såväl ett juridiskt, affärsmässigt som ett mänskligt perspektiv på de frågeställningar som dyker upp.

Kontakta mig redan idag

Maja Fohlin Gyllner – Jur Kand
+46 26 18 82 22
+46 70 61 88 016
maja@majattorney.se

Eller kontakta mig via knappen nedan