Jag vill härmed tacka alla klienter som gjort det möjligt för mig att driva MAJATTORNEY i åtta år. Utan ert förtroende hade det aldrig varit möjligt. Jag vill även tacka alla andra som trott på mig och stöttat mig. Ni vet vilka ni är. Att lyckas försörja mig och min familj genom att driva egen verksamhet var något som när jag för åtta år sedan bara vågade drömma om och något som jag varje dag sedan dess är oändligt tacksam för. Som tack till alla inblandade firar MAJATTORNEY genom Fundraising ”MAJATTORNEY for Ukraine or other life saving aid in other crisis” och med bidrag till Läkare utan gränser. Välkommen att delta i insamlingen på nedan länk!
Majattorney for Ukraine or other life saving aid in other crisis

Picture of Maja

Maja

Om mig

MAJATTORNEY bistår såväl privatpersoner som företag med långsiktigt hållbara juridiska lösningar i livets och företagets alla skeden.

Senaste nyheterna

Följ oss

Missa inga nyheter